Jouw online smaakmakers


Hazel & Vanilla is een social media agency, ontstaan door de gedeelde passie voor social media en contentcreatie van Simone van Andel & Nadeche Verleijsen.

Wij zijn een jong, creatief team dat erg veel zin heeft om met jouw social media strategie en uitwerking aan de slag te gaan. Dit alles passend bij jouw wensen en doelen. Wij staan voor je klaar!
Over Hazel & Vanilla

Hazel & Vanilla bestaat uit een team van gedreven en creatieve young professionals. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om voor jou de juiste social media strategie te ontwikkelen én uit te voeren. Wij nemen jouw social media kanalen uit handen, zodat jij je verder kan gaan richten op je business zonder daarbij óók nog tijd te moeten besteden aan jouw marketing & social media kanalen. Het is onze missie om de social media doelen van onze klanten te behalen met als resultaat een tevreden klant die online succesvol is geworden.

Vertel ons wat jij graag wilt bereiken met jouw zakelijke social media kanalen. 
Schroom niet, want niets is te ambitieus voor ons! 

Meet the team 

Simone van Andel 

''Vol enthousiasme ga ik met elk project aan de slag. Altijd opzoek naar de nieuwste trends en daarnaast ook een tikkeltje perfectionistisch. Het 100% tevreden zijn van de klant staat bij mij hoog in het vaandel.''

Nadeche Verleijsen

''Ik heb mijn passie omgezet in mijn werk, en dit doe ik elke dag met veel plezier. Ik wil me graag blijven ontwikkelen en met mijn kennis zoveel mogelijk bedrijven kunnen helpen.''